Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ovnsstekt bjørn




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 1,3kgbjørnekjøtt i terninger uten fett
1bit(er)oppkuttet salt flesk
2,5dlketchup
0,33kopp(er)buljong
2sseddik
1stkløk i biter
1sssitronjuice
1tssalt
1sschilipulver


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-selleri
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ovnsstekt bjørn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier136,60314,09Kcal
Protein14,9834,44gram
Karbohydrat3,728,55gram
Kostfiber0,481,10gram
Fett6,7615,54gram
Mettet fett0,310,71gram
Salt0,882,02gram
Pris på oppskriftenKr 18,72Kr 43,04Kroner
Hele oppskriften veier1 840 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brun kjøttet og flesket i en jerngryte. Legg over i en ildfast form. Tilsett resten i jerngryte og kok opp. Rør godt og hell det over kjøttet.
Dekk til og stek ved 170 grader i minst 2 timer til kjøttet er stekt og mørt. Rør av og til. Server.

Merk! Bjørnekjøtt må være gjennomstekt eller kokt pga fare for trikiner.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3030)
Tilberedningstid: 150 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.