Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ovnsstekt kalvelever




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgkalvelever
1,5tssalt
nymalt pepper
2tsbasilikum eller oregano
100grbacon
kokende vann


Annonse


Næringsdeklarasjon for Ovnsstekt kalvelever med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier306,7843,45Kcal
Protein13,071,85gram
Karbohydrat0,250,04gram
Kostfiber0,930,13gram
Fett27,963,96gram
Mettet fett9,781,39gram
Salt11,581,64gram
Pris på oppskriftenKr 16,09Kr 2,28Kroner
Hele oppskriften veier113 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

La fryst lever tine nesten helt. Trekk av hinnen. Skyll leveren, tørk den med husholdningspapir. Legg leveren i en ildfast form, krydre den med salt, pepper og støtt basilikum eller oregano og dekk den med baconskiver.

Stikk inn et kjøttermometer slik at spissen kommer midt i leveren. Stek den midt i ovnen ved 175 C i 1-1 ½ time. Spe ved siden av leveren med litt kokende vann i løpet av stekingen. Leveren er ferdig når termometeret viser 80 C.

Ta ut leveren, la den stå en stund før den skjæres opp. Ta vare på sjyen og lag saus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10110)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.