Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ovnsstekt kotelettkam med pærechutney




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grrenskåret kotelettkam av hjort
2stkpærer
0,5dlrosiner
2sskonjakk
1sshonning
2sslimejuice
1sssukker

Tyttebærsaus:

1dltyttebær
1dlvann
Ca 0,75dlsukker
1bit(er)kanelstang
1stkappelsin, saften
1stksitron, skallet
1ssarrowrot


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ovnsstekt kotelettkam med pærechutney med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier101,83260,64Kcal
Protein11,5429,54gram
Karbohydrat10,8527,77gram
Kostfiber1,152,94gram
Fett0,751,92gram
Mettet fett0,260,67gram
Alkohol0,46 %
Salt0,090,22gram
Pris på oppskriftenKr 13,57Kr 34,73Kroner
Hele oppskriften veier1 536 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 175 C. Dryss salt og pepper på kjøttet. Brun det pent i olje, og stek det i ovnen i ca 15 minutter til kjøttet har en kjernetemperatur på 60 C.

Pakk kjøttet i folie og la det hvile 5-10 minutter før det serveres.

Bløtlegg rosinene i konjakk. Skrell pærene og del dem i fire. Ta ut kjernehusene og skjær pærebitene i skiver. Brun pæreskivene i litt smør og tilsett deretter rosinene og sukkeret. La dette steke videre. Tilsett honningen. Kok alt sammen og smak til med lime.

Kok tyttebærene i vann, sukker og appelsinsaft. Tilsett kanel og sitronskall som skal koke med. Sil sausen og smak til med arrowrot.

Server gjerne med potetlapper (se egen oppskrift).

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10021)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.