Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ovnsstekt red snapper med østersvinaigrette




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkred snapper, ca 800 g
1ssolje til steking
1tsCayennepepper
4ssøsterssaus fra flaske

østersvinaigrette:

4stkøsters
2stklime
1dlolivenolje
1dashnykvernet svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ovnsstekt red snapper med østersvinaigrette med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier156,45434,21Kcal
Protein15,3042,46gram
Karbohydrat0,862,39gram
Kostfiber0,320,89gram
Fett10,1328,11gram
Mettet fett1,363,77gram
Salt0,541,51gram
Pris på oppskriftenKr 12,61Kr 35,00Kroner
Hele oppskriften veier1 110 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Åpne østersene. Ta ut skjellmaten, grovhakk den og ha alt i en liten bolle. Press saften av limen over. Slå over oljen. Kvern rikelig med pepper på. Rør lett sammen og sett i kjøleskapet.

Bruk et kjøkkenhåndkle til å holde snapperen med et fast grep i halen, og skrap skjellene rundt hele fisken nøye av med baksiden av en kniv. Skjær tre snitt i hver side av fiskene. Del limen i to og skjær tynne skiver av halvdelene. Stikk en limeskive godt ned i hvert av snittene. Dytt litt aluminiumsfolie i magen på snapperne og plasser dem stående med buken ned på en langpanne. Pensle dem med olje og dryss på litt kajennepepper. Stek dem i ovn på 250 C i 10 minutter.

Ta ut langpannen. Pensle snapperne med østerssaus på begge sider. Stek dem videre i 10 minutter ved noe svakere varme, til noe av saften i fiskene kommer til syne og de virker sprø utenpå. Men følg med slik at det ikke svir seg.

Bruk en skje og en gaffel til å løsne filetene forsiktig fra benet på fiskene. Legg dem på tallerkener med skinnsiden opp. Fordel vinaigretten rundt fiskestykkene.

Server med en grønn salat eller kokte grønnsaker. Legg på en klatt Tapenade. Se egen oppskrift.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11735)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.