Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ovnsstekt reinsdyrhjerte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkreinsdyrhjerter
150grsaltet sideflesk
1dashsalt
1dashpepper


Annonse


Næringsdeklarasjon for Ovnsstekt reinsdyrhjerte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier130,50375,58Kcal
Protein18,7153,85gram
Karbohydrat0,010,03gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett6,1817,79gram
Mettet fett2,567,37gram
Salt0,712,03gram
Pris på oppskriftenKr 16,71Kr 48,09Kroner
Hele oppskriften veier1 151 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del hjertene og legg dem i kaldt vann et par timer slik at blodet renner ut. Skyll deretter i kaldt vann gjentatte ganger.

Skjær flesket i strimler.

Krydre hjertene med salt og pepper og fyll dem med flesket. Legg de delte hjertene sammen og bind dem sammen med bommulshyssing. Krydres utvendig. Legg dem deretter i en stekepose i en langpanne.

Stekes i ovn ved 175 C på midterste rille i ca 1 time. La dem deretter ligge i posen i ca 15 minutter. Fjern hyssingen og skjær hjertene i skiver.

Server med potetmos, tyttebærsyltetøy og salat eller strimlet hodekål.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10727)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.