Ovnsstekt torsk med smakelig pynt


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1pakkedypfryst torsk, ca 450 g
sitron
egg
griljernmel eller malt brød
1dashsalt
hvitpepper
1dashsmør eller margarin

Pynt:

2stkpurrer
vann
1dashsalt
2stkhardkokte, hakkede egg
1sskapers
dill


Fremgangsmåte:

La fiskeblokken være halvtint, eller vel så det.

Drypp sitron over fisken og pensle med sammenpiskede egg. Vend fisken i griljernmel samt salt og pepper, og legg den i et godt smurt ildfast fat.

Topp med smørklatter og sett fisken i ovnen. Øs et par ganger med smørkraften som danner seg. La fisken stå i ovnen ved 225 C til den er gjennomstekt, ca 40 minutter.

Skjær purren i ringer og kok den såvidt mør i lettsaltet vann. La den renne av. Bland purren med hakket egg og kapers.

Pynt fisken og fatet med purreblandingen ved servering. Topp med klippet eller oppdelt dill.

Server gjerne bakte poteter siden ovnen likevel er varm. Du trenger 45-60 minutters baketid, alt etter størrelsen.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 11567)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 75,71 Kcal
Protein 10,53 g
Fett 2,85 g
Karbo 1,43 g
Pris 7,37.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!