Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ovnstekt Dådyrbog




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgBog
100grbaconskiver
0,25literfløte
litt vann/fond
4stkeinerbær, knusteIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dashsalt
1dashpepper

Saus:

35grripsgele
25grDanablue/Roquefort
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ovnstekt Dådyrbog med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier169,72478,71Kcal
Protein17,0948,20gram
Karbohydrat1,985,58gram
Kostfiber0,010,03gram
Fett10,3829,28gram
Mettet fett5,8816,59gram
Salt0,541,52gram
Pris på oppskriftenKr 18,05Kr 50,91Kroner
Hele oppskriften veier1 410 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bogen gnis med salt og pepper. Legges i et ovnfast fat. Bacon skiver legges over. Brunes 15-20 min ved 225 grader. fløte, litt vann/fond tilsettes sammen med knuste einerbær. Viderestekes i ca. 1 t.-1 t 15 min ved 160 grader. Steken hviler, mens skyen helles fra, siles, jevnes og smakes til med Danablue/Roquefort, salt, pepper og ripsgele.

Tilbehør:
Hvite og brunede poteter serveres til, sammen med evt. tranebær, tyttebær, Waldorffsalat eller agurkesalat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23050)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.