Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ovnstekt dådyrbryst




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgDådyrbryst
2tssalt
1tsmerian
1tsbasilikum
1stklaurbærblad
2stkløk
Ca 0,5litervann


Annonse


Næringsdeklarasjon for Ovnstekt dådyrbryst med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier61,62265,34Kcal
Protein12,7654,94gram
Karbohydrat0,733,14gram
Kostfiber0,321,38gram
Fett0,783,36gram
Mettet fett0,291,25gram
Salt0,903,86gram
Pris på oppskriftenKr 13,07Kr 56,28Kroner
Hele oppskriften veier1 722 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kjøttet gnis med salt, merian og basilikum og legges i et ildfast fat, Løkene pilles og skjæres i 4 og legges ved sammen med laurbærbladet. Settes i ovnen ved 160°C i ca. 1½ time til kjøttet er mørt. Hvis kjøttet blir for mørkt i ovnen, kan det tildekkes med bakepapir.

Serveringsforslag:
Potetsellerimos

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23054)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.