Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Påskekabaret



Påskekabaret oppskrift.
Fotograf: Kylling.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkegg
2pakkelys aspik
1pakkemini asparges
200grsmå, grønne erter
2pakkehummerhaler/crabstick
Ca 400grfiskepudding, i biter
evt. noen reker og dill

Remulade:

1dlmajones, gjerne hjemmelaget
Ca 2,5sslettrømme/kesam
1sshakket sylteagurk
1sshakket kapers
1ssfinhakket løk
1sshakkede friske urter f. eks. kjørvel, persille, estragon
salt og kvernet pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Skalldyr
Soya
Spor-av-skalldyr
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Påskekabaret med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier117,892 111,48Kcal
Protein8,08144,72gram
Karbohydrat6,46115,70gram
Kostfiber1,0218,27gram
Fett6,41114,81gram
Mettet fett1,1420,42gram
Salt0,8615,34gram
Pris på oppskriftenKr 5,27Kr 94,39Kroner
Hele oppskriften veier1 791 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

En avlang brødform 1 1/2 l

Kok eggene i 9 minutter og avkjøl. Lag aspik som anvist på pakken og avkjøl noe. Ha litt aspik i bunnen på brødformen og la det stivne. Forvell asparges og erter. Avkjøl.
Del aspargesen i to og lag et pent mønster med asparges, erter og to av eggene delt i skiver på langs. Ha hummerhaler/crabstick og eggskiver rundt på sidene av formen slik at det er pent ut når kabareten hvelves. Fordel halve egg og resten av fyllet i formen. Hell over aspik, slik at alt er dekket. Sett kaldt til den har stivnet. Dypp formen et øyeblikk i varmt vann før du hvelver den over på et fat. Server med remulade.

Remulade:
Bland alle ingredienser, smak til og sett kaldt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 25012)
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kaviar av rognkjeks 2.Kaviar av rognkjeks 2.
Denne retten har 177,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Påskekabaret.Påskekabaret.
Denne retten har 117,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kantinesalat med LobNobs.Kantinesalat med LobNobs.
Denne retten har 204,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også LobNobssalat med egg.LobNobssalat med egg.
Denne retten har 213,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskekabaret.Fiskekabaret.
Denne retten har 91,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eggesalat m/smak av hummer.Eggesalat m/smak av hummer.
Denne retten har 331,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 31,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fisk og godsaker i aspik.Fisk og godsaker i aspik.
Denne retten har 98,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 17,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.