Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Påskekake 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5stkegg
150grsukker
100grsmør,
75stkmandler, malte
100grhvetemel

Vaniljekrem:

Ca 1,5sssukker
1tspotetmel,
2dllettfløte,
2tsvaniljesukker

Sjokoladeglasur:

0,5plate(r)Kokesjokolade (60 gr.),
3ssvann,
2dlMelis


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Påskekake 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier343,534 133,35344,45Kcal
Protein6,3175,926,33gram
Karbohydrat37,49451,0837,59gram
Kostfiber1,5919,131,59gram
Fett18,35220,7918,40gram
Mettet fett8,69104,568,71gram
Salt0,202,420,20gram
Pris på oppskriftenKr 4,47Kr 53,78Kr 4,48.-
Hele oppskriften veier1 203 totalt1 203 pr porsj100 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Pisk eggedosis av egg og sukker. Tilsett smeltet smør, mandlene og hvetemelet og vend det forsiktig inn.Hell røren i en godt smurt liten langpanne, 20 x 30 cm. Stekes ved 180 C i 15 - 20 minutter midt i ovnen. Avkjøles på rist.

Vaniljekrem:
Visp sammen egg og sukker i en kjele. tilsett potetmel og fløten. Sett kjelen på varm plate og visp i kremen hele tiden til den tykner. Ta den av platen og sett den til kjøling. Visp i kremen av og til. Smak den til med vaniljesukker.

Sjokoladeglasur:
Smelt sjokoladen i vannet i en kjele, ta den av platen og rør i melisen.
Del kaken i to og fyll den med vaniljekremen. Legg kakene sammen og glaser den med sjokoladeglasuren. Pynt kaken med bånd og kyllinger laget av gul marsipan.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21082)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Brownies 2.Brownies 2.
Denne retten har 406,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 50,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rullekake nr 2.Rullekake nr 2.
Denne retten har 269,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 50,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rullekake 5.Rullekake 5.
Denne retten har 291,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Suksessterte i langpanne.Suksessterte i langpanne.
Denne retten har 425,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rullekake.Rullekake.
Denne retten har 279,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 51,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.