Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Påskens suksessterte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Bunn:

4stkeggehviter
200grmelis
250grmandler, malte

Suksesskrem:

4stkeggeplommer
0,5dllys sirup
1dlsukker
0,5dlkremfløte
0,5stksitron, skallet revet
150grsmør

hakkede mandler

Rund kakeform, 26 cm i diameter

I stekeovn: 175 °C, ca. 35 minutter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Påskens suksessterte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier422,714 372,93273,31Kcal
Protein7,8881,525,09gram
Karbohydrat34,42356,0722,25gram
Kostfiber3,0531,551,97gram
Fett27,49284,3817,77gram
Mettet fett10,30106,556,66gram
Salt0,282,930,18gram
Pris på oppskriftenKr 4,61Kr 47,69Kr 2,98.-
Hele oppskriften veier1 035 totalt1 035 pr porsj65 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 stykker

Nesten som den tradisjonelle suksessterten. Riktig noe for ”slikkemunner”.

Skill eggeplomme og hvite. Visp hvitene stive, dryss i melis etter hvert som du visper slik at det blir en fin masse. Rør inn de malte mandlene. Hell røren i en godt smurt form og stek kaken. Avkjøl kaken og del den i to. Bland eggeplommer, sirup og sukker i en kjele og varm opp under omrøring. Når blandingen tykner, må ikke koke, tar du i sitronskall og rør inn smør i biter. Rør godt slik at blandingen blir glatt og fin. Settes kjølig ca. 1 time slik at det tykner. Fordel halvparten av kremen på den nedre delen av kaken, legg på neste lag og dekk kaken med resten av kremen. Dryss på hakkede mandler eller mandelflan.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 17181)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sitron- og marengspai.Sitron- og marengspai.
Denne retten har 368,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.