Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Påskepai 2



Påskepai 2 oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Vil du ha et lite tips? Pakk stykker med påskepai i aluminiumsfolie og varm den såvidt over bålet eller på grillen. Da smaker den helt som nylaget.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Paibunn:

100grsmør
140grhvetemel
Ca 2ssvann

Fyll:

8skive(r)kyllingpålegg naturell eller annet kjøttpålegg i strimler
1feddfinhakket hvitløk
75grbrokkoli i små buketter
0,25stkpurre i ringer
4stkegg
2,5dlmelk
salt og pepper
1,5dlrevet hvitost


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Påskepai 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier197,062 114,97352,49Kcal
Protein9,81105,2917,55gram
Karbohydrat11,16119,7819,96gram
Kostfiber0,798,481,41gram
Fett12,40133,0822,18gram
Mettet fett7,1476,6312,77gram
Salt0,576,071,01gram
Pris på oppskriftenKr 6,15Kr 66,01Kr 11,00.-
Hele oppskriften veier1 073 totalt1 073 pr porsj179 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker

1. Smuldre smør og mel og tilsett vann til en smidig deig. La deigen hvile i kjøleskapet mens du skjærer opp fyllet.
2. Trykk deigen ut i en paiform og prikk deigen med en gaffel. Stek bunnen til den er litt gyllen.
3. Fordel pålegg og grønnsaker på den forstekte paibunnen. Hell over sammenvispet egg, melk, salt og pepper. Dryss revet ost på toppen.
4. Stek paien videre i ca. 25 minutter til eggeblandingen har stivnet og paien er gyllenbrun.

Server gjerne med en salat ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 28075)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Påskepai 2.Påskepai 2.
Denne retten har 197,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Quiche Lorraine 3.Quiche Lorraine 3.
Denne retten har 263,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,49.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også God restepai.God restepai.
Denne retten har 228,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sitron- og marengspai.Sitron- og marengspai.
Denne retten har 368,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.