Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pære og eple bordvin




Ingredienser

Pærer
Epler
100 g sukker pr l saft
1-2 g sitronsyre pr liter saft


Annonse


Fremgangsmåte:

Lag saft av pærer og epler i forholdet 2/1. Bruk modne frukter. Ikke fortynn med vann. Stikkes om rett etter den er ferdig gjæret. Følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15309)
Kategori: Vinlegging
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.