Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pærekake med blåbær




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grhvetemel, siktet
2tsbakepulver
75grMargarin
60grmalte mandler
2stkegg
1stkappelsin, finrevet skall og saften
noen dråper mandelessens
2stkpærer, skrell, utkjernet og hakket
125grblåbær
1ssdemerarasukker eller brunt sukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Nøtter
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Pærekake med blåbær med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier197,361 811,53150,96Kcal
Protein5,1747,453,95gram
Karbohydrat18,69171,5514,30gram
Kostfiber3,4431,582,63gram
Fett10,5696,938,08gram
Mettet fett1,8316,801,40gram
Salt0,393,620,30gram
Pris på oppskriftenKr 4,61Kr 42,31Kr 3,53.-
Hele oppskriften veier918 totalt918 pr porsj76 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Forvarm stekeovnen til 200 C. Smør en dyp kakeform på 20 cm i diameter og kle den med bakepapir.

Ha mel, bakepulver, margarin, mandler, egg, appelsinsaft, revet appelsinskall og mandelessens i en stor bakebolle og visp det hele godt sammen.

Vend pærebitene og blåbærene forsiktig inn i kakerøren. Hell den i den klargjorte kakeformen og dryss demerarasukker på toppen. Stek kaken i 45-60 minutter, til den kjennes fast å ta på.

La kaken avkjøles i formen på rist. Kaken kan oppbevares i lufttett boks og holder seg opptil 1 uke.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5858)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Diabetes mat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.