Gå til forsiden av matoppskrift.no



Pølse Louisiana


Oppskriften på Pølse Louisiana har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
0,5stkpurre
2,5dlkjøttbuljong
1,5sslys sennep
1stkmedisterring, 400 g
0,5stkslangeagurk
1boks(er)maiskorn
litt hakket persille
4porsjon(er)poteter


Fremgangsmåte:

Vask purren og skjær i ringer. Kok opp buljongen med purre i en lav gryte. Trekk skinnet av pølsen og skjær i staver. Gjør det samme med vasket agurk.

Rør sennep inn i buljongen før du tilsetter pølse, agurk og maiskorn. La alt koke 3-5 minutter og strø over persille.

Serveres med kokte poteter og god sennep, og evt. brød i tillegg.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 10618)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 98,43 Kcal Forklaring?
Protein 3,45 g
Fett 4,99 g
Karbo 9,38 g
Pris 3,31.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!