Pølse Louisiana


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
0,5stkpurre
2,5dlkjøttbuljong
1,5sslys sennep
1stkmedisterring, 400 g
0,5stkslangeagurk
1boks(er)maiskorn
litt hakket persille
4porsjon(er)poteter


Fremgangsmåte:

Vask purren og skjær i ringer. Kok opp buljongen med purre i en lav gryte. Trekk skinnet av pølsen og skjær i staver. Gjør det samme med vasket agurk.

Rør sennep inn i buljongen før du tilsetter pølse, agurk og maiskorn. La alt koke 3-5 minutter og strø over persille.

Serveres med kokte poteter og god sennep, og evt. brød i tillegg.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 10618)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 98,43 Kcal
Protein 3,45 g
Fett 4,99 g
Karbo 9,38 g
Pris 3,31.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!