Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pølse- og eggepai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Paideig:

3dlhvetemel
0,5tssalt
0,5dlmelk
1dlolje

Fyll:

0,5kgkokte pølser
1stk storløk
1sssmør eller margarin
Ca 3,5stkegg hardkokte
1dashsalt
1dashpepper
merian
1sshvetemel
2dlbuljong

Til servering:

tomat
løk
slangeagurk
fransk dressing


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten
Spor-av-selleri
Spor-av-sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pølse- og eggepai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier227,25782,44Kcal
Protein7,3925,44gram
Karbohydrat11,7640,49gram
Kostfiber0,672,31gram
Fett16,5957,12gram
Mettet fett4,7116,22gram
Salt1,174,04gram
Pris på oppskriftenKr 3,46Kr 11,91Kroner
Hele oppskriften veier1 377 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland alle ingrediensene til paideigen. Arbeid den lett sammen og legg den kjølig mens fyllet tilberedes.

Fyll: Skjær løk og pølser i skiver og brun dem lett i smør.

Legg løk og pølseskiver i smurt ildfast form. Legg tykke skiver av hardkokte egg over.

Rør hvetemelet i resten av stekefettet i pannen, la det koke noen minutter. Spe med buljong eller vann. Smak til med salt, pepper og krydder.

Hell sausen over pølser og løk i fatet.

Kjevle deigen til en leiv så stor at den dekker innholdet i fatet. Skjær et kryss i midten, så dampen kan unnslippe under stekingen. Lag blad av deigrestene og dekorer overflaten. Pensle eventuelt med rester av eggehvite.

Stek paien til overflaten er gyllen og deigen gjennomstekt.

Server paien direkte fra formen med en salat av tomat, løk og agurker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10620)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pai med falukorv.Pai med falukorv.
Denne retten har 197,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Quiche med pølse og cheddar.Quiche med pølse og cheddar.
Denne retten har 225,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pølsepai 2.Pølsepai 2.
Denne retten har 240,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pølsepai.Pølsepai.
Denne retten har 222,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pølser Paisanne.Pølser Paisanne.
Denne retten har 118,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.