Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pølsegryn fra Åmot




Ingredienser



Annonse


Fremgangsmåte:

Helegryn eller halvegryn kokes circa en time i vann, så fyller man på kraft, hvis man har. Hvis ikke, kan man koke med en fersk knoke eller litt kjøtt for å få smak på suppa. Små gulrot- og kålrotbiter kokes med på slutte. Hakkpølse og innmatpølse kokes med i suppa. Blodpølse kokes for seg. Suppa krydres forsiktig med allehånde og nellik. Skjær opp pølsa og serverer den sammen med. Poteter og smeltet smør ved siden av.

Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18047)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.