Pølsehorn

Bilde av Pølsehorn.
Fotograf: Melk.no

Pølser passer til mye. Disse er innbakte, og smaker ekstra godt med krydderost.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
50grmeierismør
5dlvann
50grgjær
1tssalt
Ca 750grhvetemel
1begerkremost med tex-mex krydder

Fyll:

24skive(r)ost, f eks Jarlsberg eller Norvegia
1pakkestekt løk
24stkgrillpølser

Pensling og dryss:

Sammenvispet egg
Revet ost


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 24 horn

I stekeovnen: 225 grader C, ca. 15 minutter

Smelt smøret og tilsett vannet. Løs gjæren opp i den lunkne væsken. Rør i salt og hvetemel til deigen er smidig og passe fast. La deigen heve til dobbel størrelse. Del deigen i 3 like leiver og kjevle hver leiv ut til runding.
Smør kremost på den ene rundingen og dryss over stekt løk.
Del hver runding i 8 snipper og legg en pølse på hver. Rull sammen mot spissen til horn.
Del hver av de to andre leivene i 8 spisser. Legg en osteskive på hver og dryss over stekt løk og legg på en pølse før de rulles sammen til horn.
Etterhev ca. 20 minutter. Pensle med egg og stek de fylte hornene.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Mat.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118968373)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Brød
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 253,38 Kcal
Protein 10,67 g
Fett 14,88 g
Karbo 18,71 g
Pris 3,62.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!