Matbloggtoppen
Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Pølsehorn

Oppskriften tar ca 60 min + å lage 60 min +     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3,8 poeng. 3,8 poeng (av max 6) i snitt fra 10 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 3,55 Kcal: 241,88 Fett: 13,66 gr Protein: 10,53 gr Karbo: 18,55 gr
Mettet fett: 6,24 gr Kostfiber: 1,31 gr Salt av natrium: 1,12 gr
Oppskriften har hatt 13299 lesere! 13299 lesere

Ingredienser

Porsjoner
50grmeierismør
5dlvann
50grgjær
1tssalt
Ca 750grhvetemel
1begerkremost med tex-mex krydder

Fyll:

24skive(r)ost, f eks Jarlsberg eller Norvegia
1pakkestekt løk
24stkgrillpølser

Pensling og dryss:

Sammenvispet egg
Revet ost
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater30,67 prosent
Protein17,41 prosent
Fett50,82 prosent
Kostfiber1,08 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 119,99

Pris pr horn

Kr 5,00
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Melk.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød
Land: Ukjent-opprinnelse




Pølsehorn.
Pølser passer til mye. Disse er innbakte, og smaker ekstra godt med krydderost.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 24 horn

I stekeovnen: 225 grader C, ca. 15 minutter

Smelt smøret og tilsett vannet. Løs gjæren opp i den lunkne væsken. Rør i salt og hvetemel til deigen er smidig og passe fast. La deigen heve til dobbel størrelse. Del deigen i 3 like leiver og kjevle hver leiv ut til runding.
Smør kremost på den ene rundingen og dryss over stekt løk.
Del hver runding i 8 snipper og legg en pølse på hver. Rull sammen mot spissen til horn.
Del hver av de to andre leivene i 8 spisser. Legg en osteskive på hver og dryss over stekt løk og legg på en pølse før de rulles sammen til horn.
Etterhev ca. 20 minutter. Pensle med egg og stek de fylte hornene.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Grovbrød 1 hos oss.Les mer om Bladet kuvertbrød hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118968373



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen