Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Pølsehorn

Oppskriften tar ca 60 min + å lage 60 min +     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3,8 poeng. 3,8 poeng (av max 6) i snitt fra 10 lesere
Oppskriften har hatt 13904 lesere! 13904 lesere
Pølsehorn har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 241,71 kcal ......Protein: 10,52 g ......Fett: 13,65 g ......Mettet fett: 6,24 g
Karbo: 18,54 g ......Kostfiber: 1,31 g .....Natrium: 469,02 mg .......Pris: 3,54 .- kr
Skriv ut!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
50grmeierismør
5dlvann
50grgjær
1tssalt
Ca 750grhvetemel
1begerkremost med tex-mex krydder

Fyll:

24skive(r)ost, f eks Jarlsberg eller Norvegia
1pakkestekt løk
24stkgrillpølser

Pensling og dryss:

Sammenvispet egg
Revet ost
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Mat.no
Fotograf: Melk.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød
Land: Ukjent-opprinnelse


Pølsehorn.
Pølser passer til mye. Disse er innbakte, og smaker ekstra godt med krydderost.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 24 horn

I stekeovnen: 225 grader C, ca. 15 minutter

Smelt smøret og tilsett vannet. Løs gjæren opp i den lunkne væsken. Rør i salt og hvetemel til deigen er smidig og passe fast. La deigen heve til dobbel størrelse. Del deigen i 3 like leiver og kjevle hver leiv ut til runding.
Smør kremost på den ene rundingen og dryss over stekt løk.
Del hver runding i 8 snipper og legg en pølse på hver. Rull sammen mot spissen til horn.
Del hver av de to andre leivene i 8 spisser. Legg en osteskive på hver og dryss over stekt løk og legg på en pølse før de rulles sammen til horn.
Etterhev ca. 20 minutter. Pensle med egg og stek de fylte hornene.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 241,718 174,63408,7 %
Fett: 13,65461,64 g659,5 %Fett50,82 %
Protein: 10,52355,79 g711,6 %Protein17,4 %
Karbo: 18,54627,02 g209,0 %Karbo30,68 %
Fiber: 1,3144,30 g147,7 %Fiber1,08 %
Mettet fett: 6,24211,04 g1 055,2 %
Salt: 1,1739,66 g793,1 %
Hele oppskriften veier 3382 g totalt Ferdig bakst veier 3077,62 g Hjelp?
Pris på oppskriften: Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,54
Pris 1 porsjonerKr. 119,72Se din tallerken
Pris pr hornKr 4,99Vis fullt næringsinnhold for oppskriften
Forklaring på prissystemet!Forklaring på tallerkentjenesten!



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om God morgen-brød hos oss.Les mer om Frokostbriketter hos oss.Les mer om Tebirks 3 (tebriks) hos oss.