Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Pølsehorn

Oppskriften tar ca 60 min + å lage 60 min +     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 3,8 poeng. 3,8 poeng (av max 6) i snitt fra 10 lesere
Oppskriften har hatt 13680 lesere! 13680 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Pølsehorn har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 241,88 Kcal ......Protein: 10,53 gram ......Fett: 13,66 gram ......Mettet fett: 6,24 gram
Karbohydrater: 18,55 gram ......Kostfiber: 1,31 gram .....Natrium: 446,04 mg .......Pris: 3,55 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
50grmeierismør
5dlvann
50grgjær
1tssalt
Ca 750grhvetemel
1begerkremost med tex-mex krydder

Fyll:

24skive(r)ost, f eks Jarlsberg eller Norvegia
1pakkestekt løk
24stkgrillpølser

Pensling og dryss:

Sammenvispet egg
Revet ost
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Mat.no
Fotograf: Melk.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Brød
Land: Ukjent-opprinnelse

Pølsehorn.
Pølser passer til mye. Disse er innbakte, og smaker ekstra godt med krydderost.

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 24 horn

I stekeovnen: 225 grader C, ca. 15 minutter

Smelt smøret og tilsett vannet. Løs gjæren opp i den lunkne væsken. Rør i salt og hvetemel til deigen er smidig og passe fast. La deigen heve til dobbel størrelse. Del deigen i 3 like leiver og kjevle hver leiv ut til runding.
Smør kremost på den ene rundingen og dryss over stekt løk.
Del hver runding i 8 snipper og legg en pølse på hver. Rull sammen mot spissen til horn.
Del hver av de to andre leivene i 8 spisser. Legg en osteskive på hver og dryss over stekt løk og legg på en pølse før de rulles sammen til horn.
Etterhev ca. 20 minutter. Pensle med egg og stek de fylte hornene.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 241,888 175,54408,8 %
Fett: 13,66461,71 gr659,6 %Fett50,82 %
Protein: 10,53355,91 gr711,8 %Protein17,41 %
Karbo: 18,55626,99 gr209,0 %Karbo30,67 %
Fiber: 1,3144,28 gr147,6 %Fiber1,08 %
Mettet fett: 6,24210,91 gr1 054,6 %
Salt: 1,1237,69 gr753,8 %
Hele oppskriften veier 3380 gr totalt Ferdig bakst veier 3075,8 gr Hjelp?
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,55 .-
Pris 1 porsjonerKr. 119,99 .-Se din tallerken
Pris pr hornKr 5,00.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Rosmarinbrød 3 hos oss.Les mer om Verdens beste skonrokker hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118968373



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen