Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pærekake 1



Pærekake 1 oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
En frisk, fruktig, sprø og knasende kake, toppet med syltede pærer.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

SYLTEDE PÆRER:

0,5litervann
1stkvaniljestang splittet i to
3dlsukker
1dltørr hvitvin /cider
0,5stksitron skall og saft
2stkstjerneanis
1stkhel kanel
4stkpære
100grsmør
2dlsukker
2stkegg
3dlhvetemel
1tsbakepulver
100grkransekakemasse


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Pærekake 1 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier193,073 992,65399,26Kcal
Protein2,3047,564,76gram
Karbohydrat31,04641,9064,19gram
Kostfiber1,9239,713,97gram
Fett5,85120,9812,10gram
Alkohol0,46 %9,510,95gram
Mettet fett2,8358,525,85gram
Salt0,142,930,29gram
Pris på oppskriftenKr 3,44Kr 71,14Kr 7,11.-
Hele oppskriften veier2 068 totalt2 068 pr porsj207 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stykker

1. Kok opp vann, vaniljestang, sukker, hvitvin, sitron, stjerneanis og kanelstang til lake.
2. Skrell pærene, legg dem i en bolle med kaldt vann tilsatt litt sitron slik at pærene ikke blir brune før de kokes. Ha pærene over i kjelen med lake og la dem trekke under lokk i 6 minutter.
3. Sett kjelen til side og la pærene ligge i laken til de blir kalde. Legg en tallerken eller plastfilm over pærene slik at de ligger under laken. Ha de avkjølte pærene over i et norgesglass og hell laken over slik at pærene er dekket.
4. Rør smør og sukker hvitt. Tilsett ett og ett egg. Sikt inn hvetemel og bakepulver. Hell røren i en smurt 22 cm springform.
5. Strø over revet kransekakemasse. Del pærene i to, ta ut kjernen og trykk dem ned i kakedeigen. Stek kaken midt i ovnen på 175 °C i ca. 35 minutter.

Server gjerne med is eller pisket krem.

Pærene gir best smak om de får ligge i laken over natten. Har du ikke tid kan pærene brukes etter de er avkjølt. Man kan også bruke hermetiske pærer.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 31353)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kaker

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pannekaker Pære Belle Hélène.Pannekaker Pære Belle Hélène.
Denne retten har 129,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Små, stille mus.Små, stille mus.
Denne retten har 196,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Himmelsk pærekake.Himmelsk pærekake.
Denne retten har 226,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pærekake 1.Pærekake 1.
Denne retten har 193,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Den gode pærekake.Den gode pærekake.
Denne retten har 230,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.