Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pai med aprikospuré




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
225gringefærnøtter
75grsmør

Fyll:

1boks(er)aprikoser
1,5dltykk eplemos
1,5dlkremfløte
3plate(r)gelatin

Pynt:

pisket krem
ristede mandler


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Pai med aprikospuré med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier243,872 558,20426,37Kcal
Protein1,9920,883,48gram
Karbohydrat26,07273,4745,58gram
Kostfiber1,3313,952,33gram
Fett14,33150,3225,05gram
Mettet fett9,1495,8815,98gram
Salt0,252,630,44gram
Pris på oppskriftenKr 4,00Kr 41,96Kr 6,99.-
Hele oppskriften veier1 049 totalt1 049 pr porsj175 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker pai

Knus ingefærnøtter (kakene) fint mellom to stykker matpapir. Smelt smøret, rør det i kakesmulene.

Bland godt. Trykk massen ut i bunnen og sidene på en paiform.

La aprikosene renne av, og hold av to til pynt. Mos resten gjennom en sikt. Bland aprikospuréen og eplemosen.

Pisk fløten stiv, bland den i fruktpuréen, og smak til med sukker.

Legg gelatinen i bløt i kaldt vann, klem det meste av bløtevannet ut, smelt den. Rør den i fruktkremen.

Når massen er halvstiv, helles den i formen. Paien settes kaldt til den er helt stiv.

Serveres kald og nylaget, pyntet med pisket krem, ristede mandler og aprikosbåter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12532)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.