Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pai med kjøttdeig og stjerneløk



Pai med kjøttdeig og stjerneløk oppskrift.
Fotograf: Matprat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Paideig:

3dlhvetemel
0,2tssalt
100grsmør/margarin
3ssvann

Fyll:

400grkjøttdeig
1stkløk finhakket
1stkvårløk
1feddhvitløk
1dashsmør/margarin til steking
1tssalt
0,5tspepper
1tsbasilikum, tørket
1tstimian, tørket
Ca 14stkstjerneløk/småløk
2dlmelk
2stkegg
2dlost, reven


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pai med kjøttdeig og stjerneløk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier169,03718,90Kcal
Protein8,2435,05gram
Karbohydrat8,9137,89gram
Kostfiber0,944,00gram
Fett10,9546,57gram
Mettet fett6,0425,69gram
Salt0,903,82gram
Pris på oppskriftenKr 5,64Kr 23,99Kroner
Hele oppskriften veier1 701 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smuldre smør/margarin med melet og tilsett salt og vann. Elt deigen sammen og la den ligge kaldt mens du gjør klar fyllet.
Rens og finhakk løk, vårløk og hvitløk og fres det i en stekepanne sammen med kjøttdeigen. Tilsett salt, pepper og urter.

Hvis du lar stjerneløken ligge i litt varmt vann før du renser den, blir skallet enklere å fjerne.
Trykk deigen ut i en smurt paiform og la deigen henge litt utenfor kanten for å unngå at den krymper under steking. Prikk deigen godt med en gaffel. Forstek paibunnen på 200? C i ca. 10 minutter.

Fordel fyllet i paiskallet og sett stjerneløken oppi med toppene opp. Bland sammen melk, egg og revet ost og hell over i paien.
Stek paien på nederste rille til eggeblandingen har stivnet ogpaien har fått en fin gyllen farge, ca. 30 minutter.

Tips: for en magrere paideig kan du godt bruke kesam eller cottagecheese isteden for smør/ margarin

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 2628)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfri pai med indisk vri.Glutenfri pai med indisk vri.
Denne retten har 204,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med kjøttdeig og stjerneløk.Pai med kjøttdeig og stjerneløk.
Denne retten har 169,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Oreganokrydret kjøttdeigpai.Oreganokrydret kjøttdeigpai.
Denne retten har 200,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kjøttdeigpai.Kjøttdeigpai.
Denne retten har 197,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.