Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pai med reinskav




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grreinskav,
250grtraktkantareller (sjampinjong kan også brukes),
250grbacon,
1stk storløk
100grsukkererter,
1begercreme fraiche
salt, pepper,
1tstørket eller 2 - 3 ts hakket frisk basilikum,
3plate(r)butterdeig, frossen
1stkegg


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pai med reinskav med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier212,59975,97Kcal
Protein9,0841,68gram
Karbohydrat7,3233,61gram
Kostfiber0,462,11gram
Fett16,2374,51gram
Mettet fett6,6330,44gram
Salt0,663,01gram
Pris på oppskriftenKr 10,65Kr 48,89Kroner
Hele oppskriften veier1 836 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brun bacon, løk, kjøtt, sopp og sukkererter. Tilsett crème fraîche og krydder. Ha dette i en paiform. Legg to butterdeigplater oppå hverandre og kjevl ut til lokk på paien.

Kjevl ut og lag strimler til pynt av den siste platen. Lim fast pynten med eggehvite og pensle lokket med eggeplomme. Stek paien ved 210 C til butterdeigen er gyllen og fin, ca. 20 - 30 minutter.

Server paien med enkel salat, f.eks. grønn salat, løk i skiver, reddiker og basilikum.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20163)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.