Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pai med røkt hyse



Pai med røkt hyse oppskrift.
Fotograf: Eksportutvalget for fisk (EFF)
Denne paien med hyse er god nystekt, men kan også avkjøles før den spises. Oppskriften er rask, det er bare stekingen som tar litt tid. Den bruker du til å lage råkost som tilbehør.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grhysefilet, uten skinn og bein
1pakkepaideigIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1stkvårløk
3dlcrème fraîche
3stkegg
1tsdijonsennep
75grost, revet
6stkcherrytomat
1dashpepper, grovmalt

Råkost

3stkgulrot
1stkappelsin


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk
Sennep
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pai med røkt hyse med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier140,69451,52Kcal
Protein7,8625,23gram
Karbohydrat2,688,60gram
Kostfiber0,712,28gram
Fett10,7934,63gram
Mettet fett6,3020,22gram
Salt0,220,71gram
Pris på oppskriftenKr 7,54Kr 24,20Kroner
Hele oppskriften veier1 284 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 200 grader.
Kjevle ut paideig og kle en paiform på ca. 24 cm i diameter. Klem godt inntil kantene, prikk bunnen med en gaffel og sett formen i kjøleskapet. Del hysefilet i små terninger, og skjær vårløk i tynne skiver.
Visp sammen crème fraiche, egg, sennep og pepper.
Legg hyse i paiformen, fordel vårløk og ost over, og legg på tomatene. Hell eggblandingen over og stek paien i 35 minutter.

Råkost
Riv gulrøttene grovt og press appelsinsaft over.
Server paien med råkost.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 28964)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pai med røkt hyse.Pai med røkt hyse.
Denne retten har 140,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.