Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pai med sopp og hjorteskav




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2dlhvetemel
1dlsammalt hvete
125grmargarin eller smør
2ssvann

Fyll:

1pakkehjorteskav, 240 g
1literfersk renset sopp eller 2 bokser kantareller, á 190 g
2ssmargarin eller smør
3sshvetemel
2dlbuljong
1,5dlfløte
2tssoya
1dashsalt
1dashnykvernet pepper
Ca 1,25dlgrovrevet vellagret ost


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Soya
Spor-av-melk
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Pai med sopp og hjorteskav med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier208,982 809,32702,33Kcal
Protein7,75104,1826,05gram
Karbohydrat10,33138,8734,72gram
Kostfiber1,3718,424,60gram
Fett14,88200,0350,01gram
Mettet fett5,4773,5318,38gram
Salt0,608,112,03gram
Pris på oppskriftenKr 8,21Kr 110,37Kr 27,59.-
Hele oppskriften veier1 344 totalt1 344 pr porsj336 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Halvtin eventuelt skavet.

Hakk sammen mel, matfett og vann i en food prosessor eller for hånd. Kjevle eller trykk deigen ut i en paiform. La den hvile i 20 minutter. Prikk bunnen og legg en remse av aluminiumsfolie rundt kanten. Forstek paiskallet i 200 C, nederst i ovnen, ca 10 minutter. Ta bort folieremsen.

Hell av soppkraften eller skjær den ferske soppen i biter. Fres soppen i halvparten av fettet, strø over melet og spe med buljong og fløte. La det koke i 5 minutter. Smak til med soya, salt og pepper.

Brun hjorteskavet i resten av matfettet og fordel det i paiskallet. Hell over soppstuingen og strø over revet ost. Stek midt i ovnen ca 20 minutter.

Server paien med en tomat- og løksalat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12524)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.