Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Paideig




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlfin glutenfri melblanding
1krmsalt
75grsmør eller margarin
0,75dlCottage Cheese
0,25dllettrømme
Ca 1,5ssvann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Paideig med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier351,261 145,99Kcal
Protein4,2713,93gram
Karbohydrat35,07114,42gram
Kostfiber0,832,71gram
Fett21,3669,69gram
Mettet fett13,9645,54gram
Salt0,782,56gram
Pris på oppskriftenKr 5,38Kr 17,55Kroner
Hele oppskriften veier326 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk sammen mel, salt og matfett til en grynete masse. Det går fort og lett i en food processor, men man kan også lage deigen for hånd.

Bland cottage cheese og lettrømme. Tilsett blandingen og litt vann. Arbeid alt sammen til en smidig, glatt deig.

Kjevl ut deigen mellom plastfolie eller trykk den ut i en form som er ca 24 cm i diameter. Man kan også bruke porsjonsformer. Sa holder deigen til ca 8 former. Prikk deigen.

Forstek paiskallet ved 225 C i 10-12 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5922)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.