Pan Bagna



Dette smaker godt med et glass kald rosévin en varm sommerdag. Noe kaldt, tørt og hvitt er heller ikke å forakte til, forresten. Egner seg godt til å ta med på piknik. Pan Bagna blir bare bedre om den får ligge og trekke litt smak før servering.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner

Beregn pr. Sandwich

1stkrundstykke, stort eller2 rause skiver av landbrød
2tsolivenolje av god kvalitet
Ca 1,75stktomat
Ca 0,5boks(er)tunfisk
1stkegg hardkokt
Ca 4,5skive(r)slangeagurk
0,33stkrødløk
4stksorte oliven
litt presset sitronsaft
1dashsalt
grovkvernet pepper


Fremgangsmåte:

Del rundstykket i to og ta ut litt av «brødinnmaten» på underdelen av rundstykket.
Tilsett 1 1/2 ts olje i rundstykket.
Del tomat i to og ta ut innmaten og del tomaten i tynne båter. Bland lett sammen tunfisk, egg i båter, tomatbåter, slangeagurk i strimler, rødløk i tynne skiver og sorte oliven.

Tilsett resten av olivenoljen, sitronsaft, salt og pepper.
Fyll salaten i rundstykket, legg på lokket av rundstykket. La stå og trekke en stund før servering.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 24180)
Kategori: Smørbrød
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 103,88 Kcal
Protein 7,53 g
Fett 4,94 g
Karbo 6,72 g
Pris 3,56.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!