Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Panert isgalt med kantarellfrikassé



Panert isgalt med kantarellfrikassé oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filetisgaltfileter, uten skinn
100grbrødkrumme
1stkeggeplomme
1dlsolsikkeolje eller klaret smør

Kremet pasta:

400grkokt farfalle eller makaroni ferdig kokt
2dlfløte
1sscrème fraiche
1ssfinhakket persille
1tsfinhakket hvitløk
1ssrevet fersk parmesan
4ssstekt bacon

Kantarellfrikassé:

300grferske kantareller
2ssusalta smør
1ssfinhakket sjalottløk
1tsfinhakket hvitløk
1tsgrovhakket estragon


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Panert isgalt med kantarellfrikassé med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier193,97952,78Kcal
Protein9,6647,45gram
Karbohydrat8,0939,74gram
Kostfiber0,874,27gram
Fett13,4766,16gram
Mettet fett5,3626,33gram
Salt0,281,40gram
Pris på oppskriftenKr 10,15Kr 49,86Kroner
Hele oppskriften veier1 965 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pensle fisken med egg på den ene siden. Dypp denne i brødkrumme og stek gyllent.

Kremet pasta:
Bland sammen fløte, crème fraiche og hvitløk og kok inn litt. Vend inn ferdigkokt pasta, revet parmesan og bacon. Dryss over med persille.

Kantarellfrikassé:
Surr kantarellene sammen med de øvrige ingrediensene til frikasséen. Smak til med salt og pepper.

Oppskriften er utviklet av Flavours/Møreforskning

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23277)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kremet pasta med panert isgalt.Kremet pasta med panert isgalt.
Denne retten har 230,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Risotto med stekt isgalt.Risotto med stekt isgalt.
Denne retten har 110,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Isgalt med råkost og aioli.Isgalt med råkost og aioli.
Denne retten har 144,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Panert isgalt med kantarellfrikassé.Panert isgalt med kantarellfrikassé.
Denne retten har 193,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pannestekt isgalt på safranrisotto.Pannestekt isgalt på safranrisotto.
Denne retten har 103,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.