Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pangasius med reker og bakte tomater




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grPangasius Filét
1pose(r)grønnlandske reker
1stksitron
frisk dill
500grcherrytomater
havsalt
1dashfriskkvernet sort pepper
litt rørsukker
litt olivenolje
evt. frisk timian

Tilbehør:

650grsmå nye poteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pangasius med reker og bakte tomater med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier54,85273,73Kcal
Protein7,6238,03gram
Karbohydrat4,4021,96gram
Kostfiber0,824,09gram
Fett0,572,84gram
Mettet fett0,160,80gram
Salt0,251,27gram
Pris på oppskriftenKr 4,52Kr 22,56Kroner
Hele oppskriften veier1 996 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tin opp fisken og rekene, tørr fisken lett, legg den på bakepapir i et ildfast fat. Krydre og bak fisken ved 200 grader i ovnen i ca. 10-15 minutter.
Skjær tomatene i halve, legg dem i et ildfast fat og krydre med salt, pepper og en antydning sukker (for å stimulere tomatenes søtme, ikke for å søte) - og drypp med ganske litt olivenolje. Har du en frisk timiankvist, så er det nå, den skal frem.
Gni den mellom håndflatene over tomatene. Bak tomatene i ovnen sammen med fisken. Vask potetene og kok dem møre i lettsaltet vann.

Anrett fisken med de opptinte reker, frisk dill og sitron. Server tomater og poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23315)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskegrateng 4.Fiskegrateng 4.
Denne retten har 132,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt lyr.Ovnsbakt lyr.
Denne retten har 116,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gratinert fiskefilet 1.Gratinert fiskefilet 1.
Denne retten har 196,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskegrateng med makaroni.Fiskegrateng med makaroni.
Denne retten har 144,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.