Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Panna Cotta med bærsaus



Panna Cotta med bærsaus oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Panna Cotta er en italiensk dessert som på godt norsk kan kalles en vaniljepudding eller en vaniljefromasj. Dette er en lett variant hvor vi har brukt kesam istedenfor fløte.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2,5dlhelmelk
3sssukker
3plate(r)gelatinplater
3dlvaniljekesam (1 beger = 3 dl)

Bærsaus:

0,5dlvann
0,5dlsukker
50grbringebær
50grblåbær
50grbjørnebær
50grrips
Frisk sitronmelisse til pynt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Panna Cotta med bærsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier112,14249,65Kcal
Protein3,467,70gram
Karbohydrat16,7037,18gram
Kostfiber1,082,40gram
Fett3,267,26gram
Mettet fett2,044,54gram
Salt0,060,14gram
Pris på oppskriftenKr 5,97Kr 13,29Kroner
Hele oppskriften veier891 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok melk og sukker uten lokk. Bløt gelatinplatene i kaldt vann i ca 5 minutter. Klem vannet godt ut og smelt gelatinen i den kokende melken. Avkjøl melken til romtemperatur, og fjern eventuell snerk og rør inn vaniljekesam. Fordel blandingen i små porsjonsformer eller glass og sett dem kaldt så panna cottaen stivner (ca 4 timer).

Bærsaus
Kok opp vann og sukker. Tilsett sukkerlake og bær i en hurtigmikser eller foodprosessor og kjør dette til en jevn saus.
Du kan benytte de bær typene du måtte ha for hånden. Flere slag eller bare en type.

Hvelv panna cottaene ut på porsjonstallerkener, hell på bærsaus og pynt med litt sitronmelisse.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 26985)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rømmefjell med multer og trollkrem.Rømmefjell med multer og trollkrem.
Denne retten har 290,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Panna Cotta med bærsaus.Panna Cotta med bærsaus.
Denne retten har 112,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.