Pannacotta

Pannacotta.
Fotograf: Knut Pettersen

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
0,5literfløte
80grsukker
2stkvaniljestenger
3plate(r)gelatin
litt deilig rom


En grunnoppskrift på pannacotta.

Fremgangsmåte:

Kok opp fløte, sukker og vaniljestang. Bløtlegg gelatin, haes i den varme fløten. Siles og avkjøles litt før den helles i former. Kjøles ned til den er stiv i kjøleskap. Kan hvelves ved servering og pyntes med forskjellige bærvarianter og sauser.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 366,16 Kcal
Protein 2,24 g
Fett 32,44 g
Karbo 16,31 g
Pris 7,76.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Ine Gundersen
Oppskriften har hatt 34698 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,4 poeng totalt (av max 6) fra 25 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 16631)

Ekstra info

Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er middels vanskelig å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!