Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Pannacotta

Oppskriften har fått 4,4 poeng. 4,4 poeng (av max 6) i snitt fra 16 lesere
Oppskriften har hatt 32686 lesere! 32686 lesere

Ingredienser

Porsjoner
0,5literfløte
80grsukker
2stkvaniljestenger
3plate(r)gelatin
litt deilig rom
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Pannacotta er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Pannacotta.

Fremgangsmåte:

Kok opp fløte, sukker og vaniljestang. Bløtlegg gelatin, haes i den varme fløten. Siles og avkjøles litt før den helles i former.
NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 366,16265,3713,3 %
Fett: 32,4423,51 gr33,6 %Fett79,73 %
Protein: 2,241,62 gr3,2 %Protein2,44 %
Karbo: 16,3111,82 gr3,9 %Karbo17,81 %
Fiber: 0,000,00 gr0,0 %
Mettet fett: 21,0915,28 gr76,4 %
Salt: 0,050,04 gr0,7 %
Hele oppskriften veier 579,8 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.7,76 .-
Pris 8 porsjonerKr. 44,99 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 5,62.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Panna cotta 2 hos oss.Les mer om Safranpannacotta hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:16631



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser