Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Pannacotta

     Oppskriften er middels å tilberede Middels Oppskriften har fått 4,4 poeng. 4,4 poeng (av max 6) i snitt fra 16 lesere
Oppskriften har hatt 33514 lesere! 33514 lesere
Pannacotta har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 g og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 366,16 kcal ......Protein: 2,24 g ......Fett: 32,44 g ......Mettet fett: 21,09 g
Karbohydrater: 16,31 g ......Kostfiber: 0 g .....Natrium: 20,68 mg .......Pris: 7,76 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
0,5literfløte
80grsukker
2stkvaniljestenger
3plate(r)gelatin
litt deilig rom
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Ine Gundersen
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin


Pannacotta.
En grunnoppskrift på pannacotta.

Fremgangsmåte:

Kok opp fløte, sukker og vaniljestang. Bløtlegg gelatin, haes i den varme fløten. Siles og avkjøles litt før den helles i former. Kjøles ned til den er stiv i kjøleskap. Kan hvelves ved servering og pyntes med forskjellige bærvarianter og sauser.
NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 366,16265,3713,3 %
Fett: 32,4423,51 g33,6 %Fett79,73 %
Protein: 2,241,62 g3,2 %Protein2,44 %
Karbo: 16,3111,82 g3,9 %Karbo17,81 %
Fiber: 0,000,00 g0,0 %
Mettet fett: 21,0915,28 g76,4 %
Salt: 0,050,04 g0,7 %
Hele oppskriften veier 579,8 g totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.7,76 .-
Pris 8 porsjonerKr. 44,99 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 5,62.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Sherrypudding 3 hos oss.Les mer om Fløterand med urter, plomme- og kvedesorbet og tørkede epleskiver. hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:16631



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen