Pannacotta

Bilde av Pannacotta.
Fotograf: Knut Pettersen

En grunnoppskrift på pannacotta.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
0,5literfløte
80grsukker
2stkvaniljestenger
3plate(r)gelatin
litt deilig rom


Fremgangsmåte:

Kok opp fløte, sukker og vaniljestang. Bløtlegg gelatin, haes i den varme fløten. Siles og avkjøles litt før den helles i former. Kjøles ned til den er stiv i kjøleskap. Kan hvelves ved servering og pyntes med forskjellige bærvarianter og sauser.

Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Ine Gundersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 16631)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 366,16 Kcal
Protein 2,24 g
Fett 32,44 g
Karbo 16,31 g
Pris 7,76.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!