Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Pannacotta

Oppskriften har fått 4,4 poeng. 4,4 poeng (av max 6) i snitt fra 16 lesere
Oppskriften har hatt 32952 lesere! 32952 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Pannacotta har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 366,16 Kcal ......Protein: 2,24 gram ......Fett: 32,44 gram ......Mettet fett: 21,09 gram
Karbohydrater: 16,31 gram ......Kostfiber: 0 gram .....Natrium: 20,68 mg .......Pris: 7,76 .- kr

Ingredienser

Porsjoner
0,5literfløte
80grsukker
2stkvaniljestenger
3plate(r)gelatin
litt deilig rom
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Ine Gundersen
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Pannacotta.

Fremgangsmåte:

Kok opp fløte, sukker og vaniljestang. Bløtlegg gelatin, haes i den varme fløten. Siles og avkjøles litt før den helles i former.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 366,16265,3713,3 %
Fett: 32,4423,51 gr33,6 %Fett79,73 %
Protein: 2,241,62 gr3,2 %Protein2,44 %
Karbo: 16,3111,82 gr3,9 %Karbo17,81 %
Fiber: 0,000,00 gr0,0 %
Mettet fett: 21,0915,28 gr76,4 %
Salt: 0,050,04 gr0,7 %
Hele oppskriften veier 579,8 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.7,76 .-
Pris 8 porsjonerKr. 44,99 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 5,62.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Sitronfromasj 1 hos oss.Les mer om Panna Cotta 3 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:16631



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser