Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Pannacotta

Oppskriften har fått 4,4 poeng. 4,4 poeng (av max 6) i snitt fra 16 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 7,76 Kcal: 366,16 Fett: 32,44 gr Protein: 2,24 gr Karbo: 16,31 gr
Mettet fett: 21,09 gr Kostfiber: 0,00 gr Salt av natrium: 0,05 gr
Oppskriften har hatt 32067 lesere! 32067 lesere

Ingredienser

Porsjoner
0,5literfløte
80grsukker
2stkvaniljestenger
3plate(r)gelatin
litt deilig rom
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater17,81 prosent
Protein2,44 prosent
Fett79,73 prosent

Totalpris for 8 porsjoner

Kr 44,99

Pris pr porsjon

Kr 5,62
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Pannacotta.

Fremgangsmåte:

Kok opp fløte, sukker og vaniljestang. Bløtlegg gelatin, haes i den varme fløten. Siles og avkjøles litt før den helles i former.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Pavlova 2 hos oss.Les mer om Riskrem 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:16631



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen