Gå til forsiden av matoppskrift.no



Pannacotta

Bilde av Pannacotta.
Fotograf: Knut Pettersen

Oppskriften på Pannacotta har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.
En grunnoppskrift på pannacotta.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
0,5literfløte
80grsukker
2stkvaniljestenger
3plate(r)gelatin
litt deilig rom


Fremgangsmåte:

Kok opp fløte, sukker og vaniljestang. Bløtlegg gelatin, haes i den varme fløten. Siles og avkjøles litt før den helles i former. Kjøles ned til den er stiv i kjøleskap. Kan hvelves ved servering og pyntes med forskjellige bærvarianter og sauser.

Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Ine Gundersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 16631)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 366,16 Kcal Forklaring?
Protein 2,24 g
Fett 32,44 g
Karbo 16,31 g
Pris 7,76.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!