Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Panne med poteter og sopp




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grsopp, frisk
8stkpoteter
2stkløk
1sssmør
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Panne med poteter og sopp med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier64,41285,14Kcal
Protein1,958,63gram
Karbohydrat10,6247,01gram
Kostfiber1,175,18gram
Fett1,315,80gram
Mettet fett0,773,41gram
Salt0,080,36gram
Pris på oppskriftenKr 2,26Kr 10,01Kroner
Hele oppskriften veier1 771 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens soppen, skjær den i tynne skiver og kok den i lettsaltet vann. Hell av vannet, tørk soppen og stek den i smør.

Finhakk løken og brun den i smør. Vask og skrell potetene, skjær dem i skiver og stek dem i smør. Når potetene er nesten ferdigstekt, strør du salt og pepper over. Stek dem ferdig og legg dem på fat sammen med soppen og løken. Serveres med grønnsaksalat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9330)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.