Pannekakerøre

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2stk storegg
0,5tssalt
Ca 1,5tshonning
2dlhvetemel
2,5dlmelk
50grusaltet smør
1dashsmør til steking

Fremgangsmåte:

Smelt smør. Ha egg, salt og honning i en stor bolle. Visp gradvis inn melet, deretter melken og smøret. For å sikre at det ikke er klumper, kan det være lurt å helle røren gjennom en metallsikt.

La røren stå en time. Konsistensen bør være tyktflytende, men ikke deigaktig. Det kan være du trenger litt mer melk.

Varm litt mør i en jernpanne og vent til det knitrer fint, men ikke la det bli for varmt slik at det ryker. Hell i omtrent 3-4 spiseskjeer røre i pannen og stek til oversiden er tørr. Snu den som best du kan og stek til den andre siden også har fått store brune fregner.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 218,3 Kcal
Protein 6,62 g
Fett 12,82 g
Karbo 18,75 g
Pris 2,81.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 75437 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,8 poeng totalt (av max 6) fra 17 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 12290)

Ekstra info

Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er enkel å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!