Pannekakerøre


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
2stk storegg
0,5tssalt
Ca 1,5tshonning
2dlhvetemel
2,5dlmelk
50grusaltet smør
1dashsmør til steking


Fremgangsmåte:

Smelt smør. Ha egg, salt og honning i en stor bolle. Visp gradvis inn melet, deretter melken og smøret. For å sikre at det ikke er klumper, kan det være lurt å helle røren gjennom en metallsikt.

La røren stå en time. Konsistensen bør være tyktflytende, men ikke deigaktig. Det kan være du trenger litt mer melk.

Varm litt mør i en jernpanne og vent til det knitrer fint, men ikke la det bli for varmt slik at det ryker. Hell i omtrent 3-4 spiseskjeer røre i pannen og stek til oversiden er tørr. Snu den som best du kan og stek til den andre siden også har fått store brune fregner.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 12290)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 218,14 Kcal
Protein 6,62 g
Fett 12,82 g
Karbo 18,71 g
Pris 2,81.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!