Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Pannekakerøre

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 4,7 poeng. 4,7 poeng (av max 6) i snitt fra 16 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 2,82 Kcal: 208,04 Fett: 11,60 gr Protein: 6,74 gr Karbo: 19,12 gr
Mettet fett: 6,57 gr Kostfiber: 0,73 gr Salt av natrium: 0,56 gr
Oppskriften har hatt 69296 lesere! 69296 lesere

Ingredienser

Porsjoner
2stk storegg
0,5tssalt
Ca 1,5tshonning
2dlhvetemel
2,5dlmelk
50grusaltet smør
smør til steking
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater36,54 prosent
Protein12,88 prosent
Fett49,88 prosent
Kostfiber0,69 prosent

Totalpris for 3 porsjoner

Kr 15,68

Pris pr porsjon

Kr 5,23
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Smelt smør. Ha egg, salt og honning i en stor bolle. Visp gradvis inn melet, deretter melken og smøret. For å sikre at det ikke er klumper, kan det være lurt å helle røren gjennom en metallsikt.

La røren stå en time. Konsistensen bør være tyktflytende, men ikke deigaktig. Det kan være du trenger litt mer melk.

Varm litt mør i en jernpanne og vent til det knitrer fint, men ikke la det bli for varmt slik at det ryker. Hell i omtrent 3-4 spiseskjeer røre i pannen og stek til oversiden er tørr. Snu den som best du kan og stek til den andre siden også har fått store brune fregner.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Kanadiske blåbærpannekaker hos oss.Les mer om Amerikanske pannekaker 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:12290



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen