Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pannekaker av torskerogn




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grskrapet rogn rå
5dlhelmelk
2sssukker
1tssalt
Ca 4dlhvetemel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pannekaker av torskerogn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier152,53368,74Kcal
Protein8,8121,30gram
Karbohydrat22,7555,00gram
Kostfiber0,771,86gram
Fett2,756,65gram
Mettet fett1,363,29gram
Salt0,821,98gram
Pris på oppskriftenKr 3,84Kr 9,28Kroner
Hele oppskriften veier967 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrap rognen fri for hinner. Vask den.
Bland sammen alle ingrediensene og rør godt. La røren svelle litt.
Stek pannekaker på vanlig måte i en stekepanne.
Spises varme.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2916)
Tilberedningstid: 90 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.