Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pannekaker med epler i lønnesirup og pekannøtter



Pannekaker med epler i lønnesirup og pekannøtter oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Dette er en himmelsk dessert. Munnen løper i vann bare man hører kombinasjonen epler, lønnesirup, pekannøtter og krem.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
125grhvetemel
2stkegg
2,5dlhelmelk
30grsmeltet smør
1dashSmør til steking

Fyll

4stkgrønt eple
40grsmør
2dlmapel sirup
100grpecannøtter
3dlkesam vanilje, 7,4 % eller pisket krem til servering


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pannekaker med epler i lønnesirup og pekannøtter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier199,56690,19Kcal
Protein3,7613,00gram
Karbohydrat22,0476,23gram
Kostfiber1,384,77gram
Fett10,4035,97gram
Mettet fett4,0514,01gram
Salt0,120,42gram
Pris på oppskriftenKr 8,22Kr 28,43Kroner
Hele oppskriften veier1 729 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha hvetemel i en bolle. Bland egg og melk og visp det gradvis inn i melet til røren er glatt og uten klumper. Bland i smeltet smør.
Dekk til røren og la den stå i ca 30 min. Mens røren sveller lages eplefyllet.

Fyll:
Skrell eplene, fjern kjernehuset og skjær eplene i skiver.
Tilsett eplene, smøret og lønnesirup i en stor tykkbunnet kjele. Kok dem over middels varme under stadig omrøring til eplene begynner å bli møre. Tilsett finhakkende pekannøtter. Slå av varmen.
Varm en liten teflonpanne over middels varme og smelt litt smør. Ha litt røre i pannen. Snu pannekaken med en stekespade når den har stivnet på overflaten. Smør pannen om nødvendig.

Legg pannekakene i en ildfast form etter hvert som du steker, og hold dem varme i stekeovnen på 100 °C. Fordel litt av det varme eplefyllet inni hver pannekake ved servering.
Server gjerne pannekakene med vaniljekesam eller pisket kremføte

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30603)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Pannekaker

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Eplepannekake med kanel.Eplepannekake med kanel.
Denne retten har 131,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pannekaker med epler i lønnesirup og pekannøtter.Pannekaker med epler i lønnesirup og pekannøt.
Denne retten har 199,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Crêpes med epler og karamellsaus.Crêpes med epler og karamellsaus.
Denne retten har 180,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eplepannekaker med grillet ananas.Eplepannekaker med grillet ananas.
Denne retten har 148,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.