Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pannekaker med soppstuing



Pannekaker med soppstuing oppskrift.
Fotograf: Kylling.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkegg
3dlhvetemel eller 50/50 siktet og sammalt hvetemel
0,5tssalt
5dlmelk

Soppstuing:

300grsopp, frisk
1,5dlseterrømme eller fløte/melk
1sssoyasaus
1tssennep
salt og pepper
1sshvetemel til jevning

Til pynt:

sprøstekt, speket kalkunfilet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Sennep
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Pannekaker med soppstuing med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier125,271 708,3885,42Kcal
Protein5,8079,103,95gram
Karbohydrat11,53157,247,86gram
Kostfiber0,8411,460,57gram
Fett6,0382,234,11gram
Mettet fett3,0942,142,11gram
Salt0,567,610,38gram
Pris på oppskriftenKr 4,74Kr 64,64Kr 3,23.-
Hele oppskriften veier1 364 totalt1 364 pr porsj68 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 pannekaker

Bland mel og salt. Tilsett ca. halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn eggene. La røren svelle i ca. ½ time.

Smelt litt smør i en god og varm stekepanne. Hell i en øse med pannekakerøre og vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.

Når pannekaken er stekt på begge sider, brettes den sammen og legges i et ildfast fat med lokk. Pannekakene holder da varmen, slik at alle kan spise sammen.

Skjær sjampinjongen i skiver og stek dem i smør i en stekepanne. Tilsett rømme eller fløte/melk. Smak til med soyasaus, sennep, salt og pepper. Om ønskelig kan sausen jevnes med hvetemel ristet ut i litt vann. La da stuingen koke 3-4 minutter før servering, for å unngå melsmak

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 24399)
Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pannekaker fylt med sjampinjongstuing.Pannekaker fylt med sjampinjongstuing.
Denne retten har 111,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pannekaker med soppstuing.Pannekaker med soppstuing.
Denne retten har 125,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.