Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pannekaketerte med appelsincoulis




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkegg
75grhvetemel
2tssukker
ørlite salt
1stkvaniljestang, frøene
100grsmør
3,5dlkaffefløte/melk

Appelsincoulis:

Ca 5stkappelsiner
2dlkokt sukkerlake (50/50)
0,5stkkanelstang
2stkstjerneanis
50grusaltet smør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Pannekaketerte med appelsincoulis med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier200,353 391,44423,93Kcal
Protein3,1152,646,58gram
Karbohydrat22,28377,1547,14gram
Kostfiber0,9315,741,97gram
Fett10,77182,3122,79gram
Mettet fett6,38108,0013,50gram
Salt0,142,360,29gram
Pris på oppskriftenKr 3,62Kr 61,28Kr 7,66.-
Hele oppskriften veier1 693 totalt1 693 pr porsj212 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Fransk dessert som kan smelte ethvert sinn. Spises gjerne med vaniljeis til samt noen dråper Grand Marnier over før servering

Slik gjør du
Pisk sammen egg, mel, sukker, salt og vaniljefrø til en glatt røre. Varm smør til kokepunktet og bland inn. La røren hvile en times tid. Stek pannekaker på størrelse med en bløtkakeform (springform).
Skrell appelsiner med kniv. Fjern den hvite hinnen. Strimle de gule skallet. Gi strimlene et oppkok 4 ganger, hver gang i nytt vann. Skjær ut fileter (båter uten skinn) av de skrelte appelsinene. ha forvellede strimpler i en kjele med sukkerlake, kanel og anis. Press resten av saften fra appelsinene i kjelen. Tilsett smør og la sausen koke til det tykner. Avkjøl. Smør hver pannekake med appelsinsausen og legg dem på hverandre i springformen. Trykk litt til og la formen stå i kjøleskapet minst 2 timer. Før servering skjæres terten i "bløtkakestykker" og anrettes på tallerkener sammen med appelsincoulis og -fileter.

Spesielle egenskaper Skal ikke i stekeovn

Kilde: Deus

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kakemonsen
(Intern: 1415)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sitron- og marengspai.Sitron- og marengspai.
Denne retten har 368,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.