Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pannestekt isgalt på safranrisotto



Pannestekt isgalt på safranrisotto oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grskinnfrie isgaltfileter
1ssolivenolje
salt og pepper

Safranrisotto:

2dlrisottoris
1ssusaltet smør
1knivsoddsafran
1dlhvitvin
2dlkyllingbuljong
3dlvann
2ssrevet Parmesan ost
200grkokte grønne erter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pannestekt isgalt på safranrisotto med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier103,10311,90Kcal
Protein5,2115,76gram
Karbohydrat11,0633,46gram
Kostfiber1,173,54gram
Fett3,3510,13gram
Mettet fett1,604,84gram
Alkohol0,79 %
Salt0,280,85gram
Pris på oppskriftenKr 5,61Kr 16,97Kroner
Hele oppskriften veier1 210 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Surr risen i smør med safran. Tilsett hvitvin og la koke inn.
Kok vannet og buljongen hell det over risen litt om gangen. Tilsett mer etter hvert som det koker inn. Kok til risen er mør se anvisning på pakken.

Rør inn Parmesan ost og erter. Smak til med salt og pepper.
Pensle fiskefiletene med olje på skinnsiden. Stek i tørr panne med skinnsiden ned. Ha på salt og pepper.

Oppskriften er utviklet av Flavours/Møreforskning

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23278)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Panert isgalt med kantarellfrikassé.Panert isgalt med kantarellfrikassé.
Denne retten har 193,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pannestekt isgalt på safranrisotto.Pannestekt isgalt på safranrisotto.
Denne retten har 103,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Risotto med stekt isgalt.Risotto med stekt isgalt.
Denne retten har 110,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Isgalt med råkost og aioli.Isgalt med råkost og aioli.
Denne retten har 144,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kremet pasta med panert isgalt.Kremet pasta med panert isgalt.
Denne retten har 230,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.