Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pannestekt klippfisk med dampet kål. paprika. safr




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 750grklippfisk, ferdig utvannet
olivenolje til steking
2stkrød paprika
1ssolivenolje
2stksjalottløk
1dltørr hvitvin
0,25grsafran
2dlolivenolje
salt og pepper
Ca 600grsmå poteter
2stkfersk hvitløk eller 1 stk. tørret
8stksjalottløk
1kvist(er)timian
2ssolivenolje
salt og pepper
1pakkesherrytomater eller 3 vanlige
Ca 600grkål (helst nykål)
Vann, smør og kryddergrønt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pannestekt klippfisk med dampet kål. paprika. safr med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier134,491 031,08Kcal
Protein10,3479,27gram
Karbohydrat5,1339,33gram
Kostfiber1,299,89gram
Fett7,5457,81gram
Mettet fett1,037,90gram
Alkohol0,31 %
Salt0,070,56gram
Pris på oppskriftenKr 7,68Kr 58,88Kroner
Hele oppskriften veier3 067 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fisken bløtlegges i 4-6 dager og vannet skiftes hver dag. Oppbevares i kjøleskapet. Skinn og bein må være fjernet. Den deles i 4 serveringsstykker og rennes godt av på kjøkkenpapir.

Del paprikaen i 4 deler. Fjern stilk og innmat. Legg i ildfast fat og pensle med olivenolje. Bak i ovnen på 220 °C til skinnet er godt brunt. Avkjøl. Trekk skinnet av. Rens og finkutt sjalottløken. Kok i kjele sammen med vin og safran. Kok inn til halve mengden gjenstår. Løk sammen med 2/3 av paprikaen kjøres glatt i en food-prosessor. Tilsett oljen mens maskinen kjører på sakte fart. Sett sausen til side og varm lett før servering. Da finsnittes resten av paprikaen og tilsettes.

Skrubb og tørk potetene. Del fersk kvitløk i 4 deler eller del tørret kvitløk i fedd. Rens sjaløttløk og grovhakk timian. Bland godt og legg i ildfast fat. Hell rikelig olivenolje over. Salt og pepper. Bak i ovn, 220 °C. i ca 30 min. Tilsett tomatene og bak videre i ca 10 min.

Renses og del kålen i store båter slik at stilken holder båtene sammen. Kok opp vann, salt og smør. Tilsett kål og damp mørt under lokk.

Tørk fisken godt. Stek i god varm panne med olivenolje. Fisken skal bli godt sprø og gylden før den snus og stekes ferdig. Server med dampet kål, ovnsbakte poteter og tomat. Saus rundt og pynt med friske krydderurter som timian eller persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Annies Gjestekro
(Intern: 16099)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte mandelpoteter.Stekt tørrfisk med urtedressing og saltbakte .
Denne retten har 137,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt klippfisk med rom.Stekt klippfisk med rom.
Denne retten har 114,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfisk med asparges.Klippfisk med asparges.
Denne retten har 130,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Parmesanpanert klippfisk med chorizo og sennepssaus.Parmesanpanert klippfisk med chorizo og senne.
Denne retten har 208,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfisk i langpanne.Klippfisk i langpanne.
Denne retten har 127,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfisk med råstekte poteter.Klippfisk med råstekte poteter.
Denne retten har 119,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Panerte klippfiskkaker med remulade.Panerte klippfiskkaker med remulade.
Denne retten har 116,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfisk fra Norge tilberedt på portugisisk.Klippfisk fra Norge tilberedt på portugisisk.
Denne retten har 127 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bolinhos med tørrfisk.Bolinhos med tørrfisk.
Denne retten har 176,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Risrett med klippfisk, fra Arlecchino.Risrett med klippfisk, fra Arlecchino.
Denne retten har 180,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt bacalao på portugisisk.Stekt bacalao på portugisisk.
Denne retten har 151,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Klippfisk med ketchup.Klippfisk med ketchup.
Denne retten har 127,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Urtepanert klippfisk.Urtepanert klippfisk.
Denne retten har 97,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Omelett med klippfisk.Omelett med klippfisk.
Denne retten har 198 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Polentapanert klippfisk.Polentapanert klippfisk.
Denne retten har 103,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.