Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stk filetorrfugler,beinfrie flådde brystfileter
1dashsalt
1dashpepper
1dashsmør til bruning
200grkantareller
litt finsnittet purre
1dlhvitvin
2dlferdig brun saus (viltsaus)
2dlkremfløte
1dlseterrømme


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pannestekt orrfuglbryst med kantarellsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier152,63306,33Kcal
Protein8,9017,86gram
Karbohydrat1,663,33gram
Kostfiber0,320,64gram
Fett11,5823,24gram
Mettet fett6,6913,43gram
Alkohol0,79 %
Salt0,240,49gram
Pris på oppskriftenKr 16,03Kr 32,17Kroner
Hele oppskriften veier1 204 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brun brystfiletene i en panne, helst med litt høye kanter. Krydre med salt og pepper.

Ta ut filetene og ha kuttede kantareller og finsnittet purre i pannen. La det surre et par minutter før du koker ut med hvitvin. Ha i ferdig saus, fløte og rømme.

La alt få et oppkok før du legger tilbake brystfiletene. Slå kokeplaten på det laveste og legg lokk over pannen. La alt stå og trekke i 10-12 minutter.

Brystfiletene er ferdige når de føles spenstige å trykke på. Er de bløte, er de for rå, og er de for harde, er de for mye stekt.

Skjær brystfiletene i pene skiver og anrett med sausen og det tidligere nevnte tilbehøret.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8093)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.