Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pannestekte duebryst




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filetflådde duebryst
1dashsalt
1dashpepper
1stksitron
4stkeggehviter
1dlhvetemel
2dlpaneringsbrød (griljernmel)
100grsmør
1bunt(er)persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pannestekte duebryst med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier208,92469,65Kcal
Protein12,6128,35gram
Karbohydrat8,9320,07gram
Kostfiber1,172,63gram
Fett13,3830,08gram
Mettet fett6,9415,60gram
Salt0,471,06gram
Pris på oppskriftenKr 12,23Kr 27,49Kroner
Hele oppskriften veier899 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bein ut duebrystene til 8 brystfileter. Gni dem inn med sitron og krydre med salt og pepper. Vend filetene først i hvetemel, deretter i eggehviter som er pisket inn i litt vann. Klapp dem deretter godt inn med pannebrød.

Brun halvparten av smøret i en panne og stek brystene forsiktig til de er pent brune. Ta dem ut og etterstek i stekeovn i ca 5 minutter ved 180 C.

Ha resten av smøret i pannen sammen med rikelig finhakket persille og resten av sitronsaften. Server med stekte poteter, salat og det brune smøret.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8033)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.