Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Paprikasild




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filetspekesildfileter, utvannede
1stk storløk
1stkgrønn paprika
1stkrød paprika
5stknellik, hele
1tshel pepper

Lake:

1dleddik
2dlsukker
3dlvann
4porsjon(er)poteter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Paprikasild med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier116,78632,80Kcal
Protein5,2728,56gram
Karbohydrat13,3872,50gram
Kostfiber0,844,55gram
Fett4,5024,38gram
Mettet fett1,015,47gram
Salt0,673,61gram
Pris på oppskriftenKr 3,10Kr 16,80Kroner
Hele oppskriften veier2 168 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp laken og la den bli kald. Skjær silden i 1 cm store biter.

Legg silden lagvis med hakket løk, paprika, grov støtt nellik og pepper i en pen krukke.

Hell laken over og la silden stå 1 døgn.

Serveres med brød og smør eller nykokt poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11408)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Konservering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tomatsild 4.Tomatsild 4.
Denne retten har 170,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.