Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Parmesanstenger




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
75grsmør
125grhvetemel
75grfinrevet chedder
2ssfinrevet parmesan
1knivsoddsennepspulver
0,5tsCayennepepper
2sskaldt vann
melk til å pensle med
valmuefrø


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Parmesanstenger med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier439,011 396,49Kcal
Protein12,9141,07gram
Karbohydrat28,4390,44gram
Kostfiber1,424,52gram
Fett30,0995,72gram
Mettet fett18,9160,15gram
Salt0,842,66gram
Pris på oppskriftenKr 7,50Kr 23,86Kroner
Hele oppskriften veier318 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kjør smør og mel i en kjøkkenmaskin til det ser ut som brødsmuler. Bland inn ost og krydder. Tilsett vann til du har en glatt deig. Rull ut til tynne pølser som er ca 10 cm lange og 1 cm tykke.

Legg pølsene i bakepapir, pensle med melk og dryss over valmuefrø. Stekes på 180 C i ca 10 minutter til de er gyldne. La kjølne på rist.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13279)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fingermat/tapas
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.