Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pasta con aglio e olio




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grspaghetti
0,5dlolivenolje
3feddhvitløkfedd delt i to på langs
1stk literød chilipepper, finhakket
Ca 2,5sspersille, hakket
1dashsalt
1dashnykvernet pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-egg
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pasta con aglio e olio med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier373,57533,97Kcal
Protein10,6215,18gram
Karbohydrat61,4087,76gram
Kostfiber3,645,20gram
Fett8,6912,42gram
Mettet fett1,101,57gram
Salt0,180,25gram
Pris på oppskriftenKr 3,29Kr 4,70Kroner
Hele oppskriften veier572 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok spaghettien som anvist på pakken i rikelig med lettsaltet vann. Spaghettien skal fortsatt ha spenst.

Imens varmer du oljen i en dyp stekepanne. Fres hvitløk og eventuelt hakket chili til hvitløken har tatt farge. Ta hvitløken opp og kast den. Oljen har nå fått hvitløksmak.

La pastaen renne av i et dørslag og bland den med oljen i pannen. Vend inn persille. Salt og kvern litt pepper over.

Server straks med brød og en god rødvin til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7652)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.