Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pasta glutenfri




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grsemper , fin
100grToro, lys
2stkegg
litt olje
1tssalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pasta glutenfri med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier269,24855,86Kcal
Protein5,6517,96gram
Karbohydrat50,85161,64gram
Kostfiber2,367,50gram
Fett4,2813,61gram
Mettet fett1,233,91gram
Salt2,738,68gram
Pris på oppskriftenKr 4,84Kr 15,39Kroner
Hele oppskriften veier318 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland alt, kjevle ut og kutt i strimler, evt. bruk pastamaskin. Trekkes noen minutter i kokende vann tilsatt litt olje og salt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
(Intern: 937)
Kategori: Tilbehør
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.