Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pasta hjemmelagd glutenfri




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4dlsemper fin mix
0,5dlolivenolje
1stkegg
1dlvann
1sspofiber
1krmsalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pasta hjemmelagd glutenfri med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier289,60281,95Kcal
Protein3,052,97gram
Karbohydrat38,6537,63gram
Kostfiber2,362,30gram
Fett13,1212,77gram
Mettet fett2,272,21gram
Salt0,390,38gram
Pris på oppskriftenKr 4,05Kr 3,94Kroner
Hele oppskriften veier389 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland alt sammen, men spar litt mel til utbaking. Kjevle ut tynt og trins ut strimler.
La de tørke i 6-8 timer. Kokes så i lettsaltet vann.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Semper
(Intern: 3325)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.