Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pasta in Brodo con Piselli e Fegatini




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
120grkyllinglever, tines hvis den er frossen
1kvist(er)frisk persille
1kvist(er)frisk merian
1kvist(er)frisk salvie
bladene fra en frisk timian
1ssolivenolje
1bit(er)smør
4feddhvitløk, knust
2sstørr hvitvin
6dlklar kyllingsuppe
250grfrosne erter
50grtørket pasta, for eksempel farfalle
Ca 2,5stkvårløk, skåret i biter på skrå
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pasta in Brodo con Piselli e Fegatini med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier87,63259,84Kcal
Protein3,9911,83gram
Karbohydrat5,4716,22gram
Kostfiber1,544,57gram
Fett5,0514,97gram
Mettet fett2,537,50gram
Alkohol0,18 %
Salt0,571,70gram
Pris på oppskriftenKr 4,26Kr 12,63Kroner
Hele oppskriften veier1 186 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klipp kyllingleveren i småbiter med en saks. Hakk urtene. Varm oljen og smøret i en stekepanne, ha i hvitløk og urter, smak til med salt og pepper og la surre over middels varme i noen minutter. Tilsett leveren, skru platen på fullt og stek under omrøring i noen minutter til leveren skifter farge og blir tørr. Hell over vinen, la det frese til vinen fordamper, ta leveren av varmen og smak til med krydder.

Hell begge boksene med kyllingsuppe i en stor kjele, og tilsett vann etter anvisningen på boksen/pakken. Ha i en ekstra boks med vann, rør i litt salt og pepper og kok opp.

Tilsett de frosne ertene og la det småkoke i ca 5 minutter. Ha i pastaen og la suppen koke opp igjen mens du rører. La det småkoke under stadig omrøring i ca 5 minutter eller etter anvisningen på pakken.

Ha kyllinglever og vårløk i suppen, og varm opp i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper. Serveres rykende varm i oppvarmede skåler.

Denne suppen kan serveres som forrett eller hovedrett. Stekt fegatini er så nydelig at selv om du vanligvis ikke liker kyllinglever, vil du oppdage at du synes det smaker deilig i denne suppen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6123)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.