Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pasta med kokt torsk. reker og tomatsaus



Pasta med kokt torsk, reker og tomatsaus oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 500grtorskefilet
200grrensa reker
1stk liteløk, finhakket
1feddhvitløk
2ssolivenolje
4dlfiskekraft eller fiskebuljong
6dlitaliensk pastasaus eller 1 boks hakkede hermetiske tomater
salt og pepper
1stkvårløk i skiver
1dlost, reven parmesan, norvegia eller jarlsberg ev. en blanding
grovhakket sorte oliven
grovkvernet pepper
4porsjon(er)pasta


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Skalldyr
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-selleri
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pasta med kokt torsk. reker og tomatsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier119,50643,52Kcal
Protein9,7552,50gram
Karbohydrat13,5072,70gram
Kostfiber0,743,98gram
Fett2,7814,97gram
Mettet fett0,593,18gram
Salt0,271,46gram
Pris på oppskriftenKr 5,47Kr 29,46Kroner
Hele oppskriften veier2 154 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær torskefileten i store terninger, strø lett med salt og litt pepper.
Dampes i litt vann tilsatt 1 ss olivenolje
Surr den finhakkede løken og hvitløken i olje
Tilsett fiskekraft/buljong, vårløk og pastasaus eller tomater og kok ca 3 minutter. Smak sausen til med salt, sukker og ev pastakrydder.
Tilsett rekene og ta sausen av varmen

Anrett kokt pasta etter ønske på tallerken.
Legg den dampede torsken over og hell saus rundt.
Dryss over reven ost og grovhakket oliven og grovkvernet pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 2751)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Plukkfiskravioli.Plukkfiskravioli.
Denne retten har 220,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pasta med kokt torsk, reker og tomatsaus.Pasta med kokt torsk, reker og tomatsaus.
Denne retten har 119,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pasta carbonara med torsk og bacon.Pasta carbonara med torsk og bacon.
Denne retten har 219,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.