Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pasta med kylling. laks. reker og blåskjell




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grfriske blåskjell
eller 1/2 liten boks hermetiske muslinger liten
1,5dltørr hvitvin
2stkkyllingfileter
100grlaks, evt. ørret eller røye
2feddhvitløk
1bunt(er)dill
2dlkremfløte
1knivsoddsafran
0,5tsgurkemeie
150grbåndspagetti (tagliatelle)
100grfriske reker, evt. pillede reker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Fisk
Gluten
Melk
Skalldyr
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-skalldyr
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pasta med kylling. laks. reker og blåskjell med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier160,251 106,41Kcal
Protein12,8989,00gram
Karbohydrat8,4658,41gram
Kostfiber0,614,21gram
Fett7,3850,95gram
Mettet fett3,9527,27gram
Alkohol1,03 %
Salt0,422,90gram
Pris på oppskriftenKr 11,47Kr 79,19Kroner
Hele oppskriften veier1 381 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask blåskjellene godt under rennende, kaldt vann. Legg dem i en kjele tilsatt hvitvin og legg lokk på. Damp blåskjellene over sterk varme til de åpner seg. Ta av de fineste til pynt, og rens resten.

Skjær kylling- og laksefiletene i fingertykke strimler. Finhakk hvitløk og dill. Ha olje i en stekepanne og tilsett hvitløk og dill. Ha olje i en stekepanne og tilsett hvitløk, dill, kylling og laks. Fres det til kyllingkjøttet er blitt hvitt rundt det hele. Tilsett hvitvinen som skjellene ble dampet i og kremfløte. Ha i safran. La alt trekke et par minutter til kylling og fisk er gjennomtrukket.

Kok pasta etter anvisning på pakken. Ta av de fineste rekene til pynt og rens resten. Sil bort kokevannet. Ikke skyll pastaen i kaldt vann, men bland den direkte inn i safransausen sammen med blåskjell og rensede reker. Anrett pastaretten på et fat og pynt med blåskjell og reker med skall.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 2118968272)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.