Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pasta med lever




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grlever av okse eller svin
Ca 5skive(r)bacon
2ssMargarin
1tskarri
1dashsalt
1dashpepper
1stk storpurre
2stkeple, syrlige
2dlvann eller buljong
400grbåndpasta


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pasta med lever med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier173,64658,49Kcal
Protein7,9730,22gram
Karbohydrat21,2680,62gram
Kostfiber1,997,55gram
Fett5,8622,22gram
Mettet fett1,606,07gram
Salt0,361,38gram
Pris på oppskriftenKr 3,55Kr 13,46Kroner
Hele oppskriften veier1 517 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok pastaen som anvist. Skyll og tørk leveren og skjær den i strimler. Skjær baconet i biter. Stek først baconet i litt margarin og ta det opp. Brun resten av smøret sammen med karri og stek leveren på sterk varme. Legg i epler i terninger og purre i ringer. Hell over vann eller buljong og la alt surre i noen minutter. Smak til med salt og pepper. Dryss baconbitene over ved servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7572)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.