Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pasta med sopp




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
20grtørket porcini-sopp
2dlvarmt vann
3ssolivenolje
2feddhvitløk, finhakket
1håndfull(er)frisk flatbladet persille, grovhakket
2bit(er)soltørket tomat i olivenolje, skåret i tynne strimler
1,25dltørr hvitvin
225graromasopp i tynne skiver eller skogsopp
5dlgrønnsakkraft
450grtørket, kort pasta
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper
flatbaldet persille til garnityr


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-selleri
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Pasta med sopp med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier133,83529,70Kcal
Protein3,9515,63gram
Karbohydrat21,7886,21gram
Kostfiber1,586,25gram
Fett2,509,90gram
Mettet fett0,321,27gram
Alkohol0,75 %
Salt0,271,05gram
Pris på oppskriftenKr 5,64Kr 22,32Kroner
Hele oppskriften veier1 583 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha tørket porcini i en bolle, hell det varme vannet over og la soppen ligge i bløt 15-20 minutter. Hell i en fin sil over en bolle, og kryst soppen for å få ut så mye væske som mulig. Ta vare på bløtevannet. Finhakk soppen.

Varm oljen og stek hvitløk, persille, soltørkede tomater og porcini på svak varme under omrøring i 5 minutter.

Rør i vin, la det småkoke noen minutter til sausen er kokt inn, og ha i soppen. Hell på kraft og la det småkoke uten lokk i 15-20 minutter til, til væsken har kokt inn så sausen er ganske tykk og fyldig.

Kok pastaen etter anvisningen på pakken.

Smak til soppsausen med krydder. Hell vannet av pastaen i en oppvarmet bolle. Hell soppsausen over og bland godt. Tilsett om nødvendig litt kokevann hvis sausen blir for tykk. Serveres straks, drysset med rikelig persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6059)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pasta
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pasta med skinke og sopp.Pasta med skinke og sopp.
Denne retten har 184,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pasta med sjampinjongsaus-2.Pasta med sjampinjongsaus-2.
Denne retten har 143,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fusilli Contadina, Fullkornsfusilli med sopp.Fusilli Contadina, Fullkornsfusilli med sopp.
Denne retten har 238,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 21,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tagliatelle med sopp.Tagliatelle med sopp.
Denne retten har 285,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tagliatelle con cantarelli e pancetta, Kantarellpasta med bacon.Tagliatelle con cantarelli e pancetta, Kantar.
Denne retten har 260,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.